Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ” Hasan Prishtina”.

Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS

Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!
Të merkuren, më 27 qershor 2018, nga ora 11:00 deri në ora 13:00, në Universitetin e Prishtinës”Hasan Prishtina”, në Fakultetin Juridik, në Amfiteatrin 2, me një ceremoni solemne publike në prani të familjes, të shumë personaliteteve të jetës shkencore, akademike dhe politike, Mr. Sc. Flamur Hyseni ka mbrojtë me sukses doktoraturën me temen: “Ndikimi i procesit të integrimit evropian në sovranitetin shtetëror – analizë kushtetuese dhe krahasuese”.


Komisioni vlerësues, në përbërje:
Prof. Dr. Osman Ismaili (kryetar)
Prof. Asoc. Dr. Gjylieta Mushkolaj (anëtare)
Prof. Asoc. Dr. Jeton Shasivari (anëtar i jashtëm nga Fakulteti Juridik i UEJL Tetovë)
Prof. Dr. Visar Morina (mentor).

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 29, 2018 21:00
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...