Nikollovski: Ekziston bazë ligjore për të ndërprerë koncesionin për “Kazandol”

Nikollovski: Ekziston bazë ligjore për të ndërprerë koncesionin për “Kazandol”

Ekzistojnë baza ligjore për të ndërprerë kontratën e koncesionit për minierën Kazandol në Valandovë, tha ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomizimin me Ujëra Lupço Nikollovski për Televizionin 24, përcjell FLAKA.

Ai vuri në dukje se Qeveria në seancën e sotme shqyrtoi informacionin për shkallën e ndërtimit të minierës së Kazandolit dhe detyroi Ministrinë e Ekonomisë të informojë Qeverinë për shkallën e ndërtimit gjatë shtatë ditëve të ardhshme, si dhe mundësitë për ndërprerjen e marrëveshjes së koncesionit.

“Janë konfirmuar shumë parregullsi dhe ka indikacione serioze se të gjitha kushtet në marrëveshjen e koncesionit nuk janë plotësuar. Unë besoj se ka baza ligjore për të prish marrëveshjen, tha Nikollovski. FLAKA

 

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 13, 2018 22:24
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...