Nis përçarja në ASH-në e Selës, ja nga nisën

Nis përçarja në ASH-në e Selës, ja nga nisën

Përfaqësues të disa degëve të ASH-së, që kanë ngelur të pakënaqura nga Kongresi i kësaj partie, si dhe nga mënyra e menaxhimit nga kreu i saj, kanë zhvilluar një takim koordinativ, shkruan Fakte. Sipas tyre, në takim kanë marrë pjesë përfaqësues nga degët: Kumanovë: Likovë, Çair, Shutkë, Çuçer Sandevë, Veles, Butel, Gazi Babë dhe Saraj.

Këto degë kishin paralajmëruar edhe para kongresit pakënaqësitë e tyte, të cilave u ishin bashkangjitur edhe degë të tjera. Kreu i ASH-së Ziadin Sela, pakënaqësitë dhe fraksionizmin brenda partisë i ka quajtur si tentim të pushtetit për ta përçarë partinë.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 12, 2018 21:50
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...