Një emër i ri i bashkohet skenës shqiptare, kush është Luiza? (Video)

Një emër i ri i bashkohet skenës shqiptare, kush është Luiza? (Video)

Është vetëm 16 vjeçare dhe po publikon videoprojektin e saj të dytë me rradhë në karierën profesionale. Bëhet fjalë për Luizën, bukuroshen nga Prizreni që i është futur skenës muzikore. Projekti i saj është punuar me muzikë nga RedBox ndërsa videoklipi nga Valon Aziri. Klipi i saj është publikuar nga platforma më e madhe shqiptare ArkivaShqip, ndërsa projektin e Luizës ‘Se dite’ mund të shihni në vazhdim..

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 6, 2018 21:35
Loading...