Një histori e vërtetë në këngë, Armant publikon projektin e parë ‘Ministra’ (Video)

Një histori e vërtetë në këngë, Armant publikon projektin e parë ‘Ministra’ (Video)

Ndonëse është kënga e parë, Armant vjen fuqishëm me një projekt të realizuar me muzikë nga Xhesi Kanani e tekst nga Armant Daja, projekt videoklipi nga Samir Ramadani i cili është njëkohësisht dhe menaxher i tij. Xhirimet janë kryer nga Maurizio Coredor Jimenez e që të gjithë janë pjestarë të grupit. Kënga është e para por që gjatë verës pritet të dalin edhe tre projekte të tjera. Teksti i muzikës është një histori e vërtetë ku xhirimet e klipit kanë zgjatur mbi shtatë orë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 14, 2018 18:10
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.