Një kamion i përmbysur në autostradën Shkup-Gjevegjeli tek Stobi

Një kamion i përmbysur në autostradën Shkup-Gjevegjeli tek Stobi

Një kamion u përmbys në autostradën Shkup-Gjevgjeli pranë Stobit, duke bllokuar kështu dy korsi në të dy drejtimet dhe qarkullimi po zhvillohet në një drejtim edhe drejt Shkupit dhe drejt Gjevgjelisë.
Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles, për  MIA-n deklaroi se ekipi policor  i Negotinës është në terren dhe aktualisht po bën hetimet në vendin e ngjarjes.
Ministria e Brendshme informoi se kamioni u përmbysu pasi që iu ça goma, ndërsa shoferi ka marrë lëndime të lehta./mia
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 11, 2018 19:54

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE