Një objekt alienësh gjendet në SHBA?

Një objekt alienësh gjendet në SHBA?

Në ujërat e Oqeanit Atlantik pranë Karolinës së Jugut, është zbuluar një objekt misterioz që nxiti teoritë e ndryshme të përdoruesve të internetit. Shumë dyshuan se ishte një objekt i huaj …

Një organizatë jo-fitimprurëse për mbrojtjen e delfinët Lowcountry panë një objekt misterioz të cilin valët e kishin sjellë në bregdet në Seabrook Island, dhe pastaj publikoi foto në Facebook.

Objekti është i madh, në formë cilindrike dhe duket sikur është bërë prej betoni, por organizata shpalli zyrtarisht se nuk bëhej fjalë për material të fortë.

“Kur ju e prekni, e kuptoni se është i butë si shkumë,” thanë ata, duke shtuar se objekti shumë shpejt është larguar nga lokacioni me urdhër të zyrtarëve të qytetit.

Organizata i kërkoi të gjithëve të identifikojnë objektin misterioz dhe mijëra njerëz shprehin dyshime se ishte një anije kozmike ose një vend për hedhjen e mbeturinave.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 11, 2018 22:32

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
6°
-1°
Wed
-2°
Thu
-2°
Fri

ARKIVI I LAJMEVE