Një shkupjan është sulmuar dhe kafshuar nga një qen

Një shkupjan është sulmuar dhe kafshuar nga një qen

V.K. (69) nga Shkupi mbrëmë vonë ka denoncuar se rreth orës 19 përderisa e ka shëtitur qenin e bijës së vet, është sulmuar nga një qen tjetër, racë e panjohur, më i zhvilluar, me ç’rast personi ka rënë në tokë, ndërsa qeni e ka kafshuar në këmbën e majtë.

Siç njoftoi policia, ngjarja e hidhur ka ndodhur në rrugën “Ibe Palikuqa”.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 11, 2018 21:38
Loading...

PUBLICITET