Një shtëpi e bërë e gjitha nga çokollata

Një shtëpi e bërë e gjitha nga çokollata

Një shtëpi e bërë e gjitha nga çokollata ka pushtuar internetin, duke bërë që shumë persona të dëshirojnë të shkojnë dhe ta vizitojnë atë.

Çdo gjë është e ngrënshme: llambadari, rafte, dritare, zjarre, tavolina, orë, gota, mure, çdo gjë që është brenda ësaj shtëpie mund të hahet.

Dhoma çokollatë është 18 metra katrorë me kopshtet e kompleksit të muzeut Cité de la Céramique në Sèvres. Është bërë prej 1.5 ton çokollate, dhe përmes Booking.com për 50 euro mund të shkoni dhe të kaloni një natë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 22:41
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...