Një tjetër zjarr u përhap në atarin e fshatit Saraqinë

Një tjetër zjarr u përhap në atarin e fshatit Saraqinë

Dje (7- mars) rrethë orës 14 e 40 minuta, 68-vjeçari A.R. nga Tetova, ka denoncuar se është përhapur
zjarr në në kopshtin e tij me vishnje, me lokacion në atarin e fshatit Saraqinë, në vendin e quajtur ,,Uji i
ftohtë,,

Është djegur vegjetacion i thatë, kurse janë dëmtuar edhe një pjesë e fidaneve të vishnjeve.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, dhe punohet në përcaktimin e shkakut të zjarrit dhe
dëmit të përgjithshëm material.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 8, 2019 14:00

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.