Një zjarr malor është përhapur në atarin e fshatit Kunovë

Një zjarr malor është përhapur në atarin e fshatit Kunovë

Shtatëdhjetë e tre vjeçari M.M. nga fshati Bellovishtë e Gostivarit, më datë 5 dhe 6 mars ka denoncuar
zjarr malor i cili është përhapur në atarin e fshatit Kunovë.

Është djegur rrethë dyzetë hektar pyje me drunjë Ahu dhe tjera.

Zjari është lokalizuar në tërsi. Janë kryer hetimet dhe punohet në përcaktimin e shkakut të zjarrit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 8, 2019 14:02

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.