Nuhiu thirrje të rinjëve shqiptarë: Aplikoni për punë në Polici

Nuhiu thirrje të rinjëve shqiptarë: Aplikoni për punë në Polici

Ministria e puneve te brendshme ka hapur konkurs per police te ri!
Kanidatet duhet ti plotesojne keto kushte: të jetë shtetas i Maqedonisë së Veriut, të jetë nën moshën 25 vjeçare, së paku të ketë të kryer shkollën e mesme, të fletë mirë gjuhën maqedonase, të dëshmojë se nuk paraqet rrezik për shtetin, të jetë i aftë psiqikisht dhe fizikisht, dhe të mos i jetë shqiptuar ndalesë për kryerje të profesionit.

Kushtet tjera: Djemtë duhet të jenë të gjatë së paku 1.75 cm, ndërsa vajzat 1.65 cm

Afati për konkurim është 15 ditë, duke filluar nga nesër (sot nuk llogaritet).
Aplikoni, shkruan Nuhiu.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 13, 2019 11:25

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...