Nxënësi i Shkolles `Wilson School` talenti i rri i muzikes Rap

Nxënësi i Shkolles `Wilson School` talenti i rri i muzikes Rap

15 vjecari Granit Fazlia me lansimin e projektit të ti të fundit Shtrim n`Porcha është duke bërë boom.

Një nxënës i shkëlqyeshëm dhe një raper i së ardhmes Graniti po ndjek hapat e suksesit që të ngjitet në maj të skenës së muzikës Rap.

Graniti do të vijoj edhe me projekte të reja ndërsa për të dëgjuar rojektin e ti të fundit kliko KETU

FLAKA

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Shtator 6, 2018 12:30
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...