OBSH njofton për situatën e rëndë të refugjatëve në Sirinë jugore

OBSH njofton për situatën e rëndë të refugjatëve në Sirinë jugore

Të paktën 15 refugjatë, duke përfshirë 12 fëmijë, vdiqën në Sirinë jugore javën e kaluar për shkak të dehidrimit nga temperatura e larta që arritën deri në 45 gradë dhe sëmundjeve të shkaktuara nga uji i kontaminuar, njoftoi Organizata Botërore e Shëndetësisë.

OBSH paralajmëron se është e domosdoshme të sigurohet akses për 210,000 persona të zhvendosur, të cilët kanë ikur nga luftimet në Sirinë jugore dhe kanë nevojë për ilaçe, kujdes shëndetësor dhe disa duhet të evakuohen.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 20:03
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...