Osmani i BDI-së: Në takim nuk ishim prezent sepse vlerësojmë se nuk jemi pjesë e problemit

Osmani i BDI-së: Në takim nuk ishim prezent sepse vlerësojmë se nuk jemi pjesë e problemit

Zëvendës – kryeministri i vendi Bujar Osmani ka treguar arsyet pse partia e tij nuk mori pjesë në takimin e liderëve. Osmani tha se partia e tij nuk ka probleme me propozim – ligjin në lidhje me Prokurorinë Publike.

“Në takim nuk ishim prezent sepse vlerësojmë se nuk jemi pjesë e problemit. Është e rëndësishme që Ligjin ta miratojmë para tetorit, ajo që mbrëmë ka pas një takim maratonë paraqet një mundësi që të gjendet mënyrë për të arritur deri tek zgjidhja e problemit. Jam optimist se do të gjendet një mënyrë dhe vullnet politik që të gjendet një zgjidhje. Besoj që në periudhën e ardhshme të vazhdojnë këto bisedime dhe të arrihet zgjidhje”, ka deklaruar Osmani

“Është e rëndësishme që Ligjin ta miratojmë para tetorit, ajo që mbrëmë ka pas një takim maratonë paraqet një mundësi që të gjendet mënyrë për të arritur deri tek zgjidhja e problemit. Jam optimist se do të gjendet një mënyrë dhe vullnet politik që të gjendet një zgjidhje. Besoj që në periudhën e ardhshme të vazhdojnë këto bisedime dhe të arrihet zgjidhje”, deklaroi Bujar Osmani, zv/kryeministër.

Osmani flet edhe për mospjesëmarrjen e BDI-së në takim.

“Në takim nuk ishim prezent sepse vlerësojmë se nuk jemi pjesë e problemit”, tha Osmani.

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 11, 2019 11:34

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...