Pallaska: Pak ka mbetur të negociohet me Serbinë – dialogu mund të përmbyllet për një vit

Pallaska: Pak ka mbetur të negociohet me Serbinë – dialogu mund të përmbyllet për një vit

Juristi dhe analisti politik, Dastid Pallaska, ka thënë se është e vështirë të vlerësohet kohëzgjatja e dialogut përfundimtar ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Pallaska ka thënë në emisionin “Pressing”, me Leonard Kerqukin, në televizionin T7, se “pak ka mbetur të negociohet” mes dy vendeve.

“Nëse ekziston vullneti, dialogu mund të përmbyllet për një vit”, ka vlerësuar Pallaska. /Express/

https://www.facebook.com/Televizioni7/videos/2020376921550021/?t=0

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 22:31
Loading...

PUBLICITET