Pas vdekjes, muzika e Dolores O’Riordan shitet për 900% më shumë

Pas vdekjes, muzika e Dolores O’Riordan shitet për 900% më shumë

Vdekja e pashpjegueshme e Dolores O’Riordan ka lëkundur botën e muzikës, duke bërë që muzika e saj të shitet për 900% më shumë se sa para se të vdiste.

Muzika e saj solo, si dhe ajo me bendin The Cranberries, dominoi shitjet muzikore në Amazon të hënën, pasi dolën lajmet për vdekje ne saj.

Madje, albumi “Something Else” i The Cranberries është shitur për 913.350% më shumë.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 16, 2018 14:44

ARKIVI I LAJMEVE