Patenta e publikuar zbulon telefonin e palosshëm të Huawei, me qasje të re

Patenta e publikuar zbulon telefonin e palosshëm të Huawei, me qasje të re

Ndërkohë që Huawei ka vonuar telefonin e tyre të palosshëm Mate X, për të siguruar që nuk do të ketë një dështim si Samsung dhe “të dëmtoj reputacionin e tyre”, departamenti i R & D është duke punuar shumë në pajisjen e dytë ose në të ardhmen e telefonit të palosshëm.

Një kërkesë për patentë e zbuluar kohët e fundit sugjeron një qasje të dyfishtë, me një ekran që mund të mbështillet rreth skajeve kur paloset.

Imazhet e LetsGoDigital, janë një përfaqësim më i mirë i asaj që Huawei ka në mendje.

Ashtu si Mate X, kjo pajisje që paloset dy herë, në krahasim me Samsung, është zgjidhje më praktike – beson kompania kineze.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 17, 2019 23:07

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA