Pëllumbi priste i qetë mbi krua, derisa ia lëshuan ujin

Pëllumbi priste i qetë mbi krua, derisa ia lëshuan ujin

Steven Pesantez ishte në një lima të New Yorkut, kur pa një pëllumb që qëndronte pranë një kroi.

Udhëtari shkoi ngadalë dhe e lëshoi ujin, teksa shpeza e etur nisi të pinte dhe të freskohej.

“Po të priste ty” dëgjohet duke thënë dikush në sfond, që njëherësh edhe e filmonte ngjarjen.

Megjithëse Pesantez i shkoi shumë afër, pëllumbi nuk u frikësua aspak, por piu ujë i patrembur.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 21, 2019 09:15

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.