Pendarovski: Me 10 për udhëheqin qytetarët të cilët janë për antarësim në NATO dhe BE me emrin Maqedonia Veriore

Pendarovski: Me 10 për udhëheqin qytetarët të cilët janë për antarësim në NATO dhe BE me emrin Maqedonia Veriore

Koordinatori i Maqedoninë për në NATO, Stevo Pendarovski, në Tv Telma, zbuloi se sipas sondazheve të fundit që nuk janë bërë nga qeveria, dallimi midis atyre që janë për hyjnë në NATO dhe BE nën emrin Maqedonia Veriore dhe atyre që janë kundër është 10 për qind në dobi të të parëve, përcjell FLAKA.

“Nuk ka ndryshim në deklaratën e Stoltenbergut sot dhe atë në janar në Shkup. Dhjetë vjet më parë kemi pasur një pengesë, tani ata thonë: tani keni arritur marrëveshje me Greqinë, dhe ju duhet ta përfundoni atë tani. Zgjedhja e fjalëve është e tij, por mesazhi është i qartë dhe ne e njohim. Deri në përfundimin e Marrëveshjes me Greqisë, ne jemi për këtë aleancë ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë. Nesër në atë ceremoni zyrtare kur Stoltenberg do t’ia jap ftesën Zaevit, do t’i jap edhe plan për procesin për përgatitjet teknike në lidhje me mbrojtjen dhe ushtrinë. Ja do të zbuloj se sipas anketave më të reja të cilat nuk janë bërë nga Qeveria, por pasi nuk kemi autorizim t’i bëjmë publike rezultatet nuk do të tregojë se nga kush janë bërë, dallimi mes atyre që janë për antarësim në NATO dhe BE me emrin Maqedonia Veriore është 10 deri 12 për qind më shumë se ata të cilët janë kundër”, zbulon Pendarovski. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 21:49
Loading...

 

 

 

ARKIVI I LAJMEVE