Pendarovski: Në kabinetin tim do të ketë anëtarë të komunitetit rom

Pendarovski: Në kabinetin tim do të ketë anëtarë të komunitetit rom

Stevo Pendarovski, kandidat të përbashkët për president, në një takim me përfaqësues të komunitetit rom në organizimin e “Avaja” në fjalimin e tij theksoi, se prania masive e të rinjve është dëshmi për potencialin rom në procesin e reformave dhe integrimet.

“Motoja kryesore e fushatës sime është ‘Së bashku përpara’. Të dyja fjalët kanë kuptim të madh. Tjetra nuk mund të shkojnë as si individë, por të gjithë së bashku, jo vetëm një bashkësi etnike, një familje. Tani ne kemi një kornizë të mirë politike, problemi i komunitetit rom është mungesa e kulturës politike të gjithë ne, për të mos zbatojnë ligjin për disa dhe jo për të tjerët. Unë, dhe si person, dua të kem një shoqëri për të gjithë, të gjithë ne kemi një pozitë të barabartë fillestare. Në kabinetin tim do të ketë një anëtar të komunitetit rom, do të ketë një anëtar të secilës bashkësi etnike”, ka thënë Pendarovski.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 3, 2019 21:05

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA