Pendarovski: Nëse fiton Siljanovska, Gruevski për dy javë do të kthehet në Maqedoni

Pendarovski: Nëse fiton Siljanovska, Gruevski për dy javë do të kthehet në Maqedoni

Kandidati presidencial Stevo Pendarovski në një intervistë për Televizionin Tera thotë se nëse Siljanovska merr mandat, në jo më shumë se dy javë Gruevski do të kthehet në shtet dhe do të udhëheqë edhe partinë dhe shtetin nga Shkupi, e jo nga Budapesti, siç është tani, përcjell FLAKA.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 3, 2019 21:16

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA