Për deputetët ligjet nuk vlejnë, policia nuk duhet ti tolerojë | FOTO LAJM

Për deputetët ligjet nuk vlejnë, policia nuk duhet ti tolerojë | FOTO LAJM

Të zgjedhurit e popullit, ata të njetit të cilët i votojnë ligjet të cilët vlejnë për të gjithë qytetarët, vetë nuk i respektojnë, transmeton FLAKA.

Rreth Kuvendit mund të vërehen veturat e tyre të parkuara në hapësira të gjelbërta dhe në vende të palejuara.

Për qytetarët e thejshtë ky parkim do të nënkuptonte gjobë në para dhe marrje të veturës nga marimanga, por një gjë e tillë siç duket nuk vlenë edhe për deputetët.

Si mund të pritet që pytetarët ti respektojnë ligjet, kur këtë nuk e bëjnë antarët e shtëpisë ligjëvënse? FLAKA

BURIM: A1on.mk

 

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Korrik 14, 2017 21:38

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat
15°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE