Përfundojnë punët ndërtimore për rregullimin e Lumit të Likovës

Përfundojnë punët ndërtimore për rregullimin e Lumit të Likovës

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraki, sot do të marrë pjesë në promovimin e përfundimit të punëve ndërtimore për rregullimin e Lumit të Likovës.

Në ngjarje do të marrë pjesë edhe përfaqësuesja e përhershme e Programit për zhvillim të KB-së, Luiza Vinton dhe kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Shtator 26, 2018 10:47

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
6°
-1°
Wed
-2°
Thu
-2°
Fri

ARKIVI I LAJMEVE