Pranojnë manipulimin me teste

Pranojnë manipulimin me teste

Mazda, Suzuki dhe Yamaha nuk kanë kryer testimin e duhur të automjeteve në lidhje me konsumin e karburantit dhe emetimet, tha sot Ministria japoneze e Transportit.

Të tre kompanitë kanë pranuar “trajtim joadekuat” gjatë inspektimeve të automjeteve, duke deklaruar se teste të paplota për matjen e gazrave të dëmshme janë kryer në disa prej automjeteve të tyre, njoftoi ministria.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 10, 2018 22:56
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.