“Prej nji shpati” ripërpunohet me mjeshtëri nga Shqipe Kastrati e Flori

“Prej nji shpati” ripërpunohet me mjeshtëri nga Shqipe Kastrati e Flori

Folklori ynë është aq me vlera, sa që artistët e muzikës popullore ripërpunojnë dhe arrijnë sukese me këngët e vjetra.

“Prej nji shpati” titullohet njëra nga këngët më të arrira të shahirit Rizah Bllaca, të cilën artistja e madhe popullore Shqipe Kastrati e ka zgjedhur ta risjellë në mënyrë të “modernizuar”. Kënga është sjellur në bashkëpunim me këngëtarin Flori Cocaj dhe në videoklipin e saj binë në sy shumë elemente artistike, të cilat e bëjnë këtë projekt të dashur për publikun. (Arsim Kolari – bashkëpunëtor i FLAKA)

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 6, 2018 21:02
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.