Prilep, një person përdhunon shoqen e vajzës së tij

Prilep, një person përdhunon shoqen e vajzës së tij

Një vajzë 11-vjeçare është dhunuar nga babai i shoqes së saj. Në Stacionin Policor në Prilep A.H ka denoncuar se më 21 maj 2018 rreth orës 09:00 vajza e tij 11-vjeçare ka shkuar mysafire tek shoqja e saj, ku nga ana e babait të shoqes R.Ç (39) është dhunuar.

Dhunuesi 39-vjeçarë është arrestuar dhe është mbajtur në stacionin policor. Nga policia thonë se po ndërmarrin masa për të zbardhur rastin.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 2, 2018 22:51

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE