Prioritetet e UNT-së, synohet për kuadër në shkencat defiçitare

Prioritetet e UNT-së, synohet për kuadër në shkencat defiçitare

Në të kaluarën për shkak të gjuhës, shumë të rinj shqiptarë e kanë pasur të vështirë të depërtojnë  dhe  të kontribuojnë  si kuadër në drejtimet ekzakte  edhe përkundër talentit që kanë pasur.

Tani kjo barrierë  është larguar , dhe drejtime të këtij lloji që janë defiçitare por shumë të nevojshme në tregun e punës jo vetëm në vend por dhe jasht tij Universiteti Nene Tereza Ne Shkup synon që nga ky vit akademik tju jep një hapësirë të veçantë. Rektori i UNT-së Aziz Pollozhani për TVM2 thotë se për përgatitjen profesionale të gjeneratave  në shkencat ekzakte  është konkursi i cili është i publikuar, në të cilin ka gjithësej 1852 vende të lira për konkurim. Në rrjedhë e sipër është edhe kompletimi i stafit ligjërues profesional  thotë rektori Pollozhani.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 16, 2017 21:06

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
21°
Wed
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE