Pritjet e qytetarëve të Maqedonisë për vitin 2019 | VIDEO

Pritjet e qytetarëve të Maqedonisë për vitin 2019 | VIDEO

Punësim, arsim më cilësor dhe kushte më të mira të jetës, janë disa nga pritjet e qytetarëve të Maqedonisë për vitin 2019.

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 1, 2019 22:21
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.