Problemi me Whatsapp, përdoruesit manipulojnë në mesazhet e të tjerëve

Problemi me Whatsapp, përdoruesit manipulojnë në mesazhet e të tjerëve

Whatsapp është duke pasur një problem në sigurinë e mesazheve, i cili nënkupton që njerëzit mund të ndryshojnë përgjigjen e dikujt tjetër.

Hulumtuesit e sigurisë kanë zbuluar një të metë të sigurisë së aplikacionit Whatsapp – që lejon që mesazhet të manipulohen në një bisedë grupi.

Këtu studiues i kanë raportuar të gjeturat e tyre në një blog ku kanë shpjeguar problemin, ku njerëzit mund të i editojnë përgjigjet e dikujt tjetër, raporton “The Independent”.

Tashmë është e ditur që Facebook e ka në pronësi edhe këtë aplikacion, që i ka diku rreth 1.5 miliardë përdorues në mbarë botën, thuhet që janë duke punuar në përmirësimin e këtij problemi, transmeton lajmi.net.

Facebook sigurisht që është munduar që sa kohë të fsheh këtë të metë, por hulumtuesit kanë arritur të gjejnë dhe të i informojnë përdoruesit që të kenë kujdes.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Gusht, 2019 22:46

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.