Programi vjetor të Ministrisë së Kulturës, tërhiqen disa projekte

Programi vjetor të Ministrisë së Kulturës, tërhiqen disa projekte

Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i Kulturës Robert Alagjozovski gjatë vizitës në burgun e Shutkës.

Për momentin komisionet i shqyrtojnë dhe vendosin sipas raportit të negociatave. Mënyra në të cilën do të mund të përgjigjemi në negociata do të varet nga mjetet që do t’i kemi  në dispozicion”, sqaroi Alagjozofski në pyetjen e gazetarëve për projektet e Programit vjetor për të cilat kishte reagime në opinion dhe për të cilat ishte kërkuar revizion.

Lidhur me paralajmërimin e kryetarit të komunës së Qendrës, Sasha Bogdanoviq për largimin e katër përmendoreve, ministri tha se kjo është punë e komunës dhe se punohet për përmendoret e projektit “Shkupi 2014”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 16, 2018 11:36
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...