Projekt-ligji për përdorimin e gjuhëve u mbështet nga Komisioni kuvendor

Projekt-ligji për përdorimin e gjuhëve u mbështet nga Komisioni kuvendor

Projekt-ligji për përdorimin e gjuhëve u mbështet nga Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. Deputeti, Antonio Milloshoski tha se ligji, i tillë siç është propozuar çon drejt dygjuhësisë së plotë dhe federalizimit të Republikës së Maqedonisë.

Ndërkaq deputeti i pavarur, Ferid Muhiq tha se ky Projekt-ligj është kushtetues dhe bazohet në amendamentin 5 të Kushtetutës. Projekt Ligji për gjuhët është në rend dite të seancës së sotme në kuvendin e Republikës së Maqedonisë

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2017 13:03

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
16°
12°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE