Pronarët e Google Pixel 3 me hapësirë të palimituar për ruajtje fotosh

Pronarët e Google Pixel 3 me hapësirë të palimituar për ruajtje fotosh

Google Photos është një mënyrë e shkëlqyeshme për përdoruesit që të mbajnë fotot e tyre dhe t’i sinkronizojnë ato me pajisje të shumta, dhe për pjesën më të madhe opsioni pa pagesë është më shumë se i mjaftueshëm për shumicën e njerëzve. Megjithatë ka disa që mund të ngarkojnë fotografi që shkojnë përtej kufirit pa pagesë në aspektin e cilësisë, dhe kjo është koha kur duhet të filloni të paguani për ruajtjen e fotove.

Lajm i mirë është se në qoftë se jeni duke menduar për marrjen e Google Pixel 3, Google ka konfirmuar se ashtu si me modelet e mëparshme të Pixel, ju do të keni hapësirë të lirë të pakufizuar për ruajtjen e fotografive me rezolucion të plotë.

“Me Pixel 3, ju mund të mbani të gjitha momentet tuaja të preferuara me hapësirë pa pagesë dhe të pakufizuar të ruajtjes së fotografive dhe videove në rezolucionin origjinal. Është pa probleme, nuk duhet të mendosh për hapësira rezervë. Kthehuni në Google Photos më vonë dhe kërkoni për fotot e plazhit që keni bërë në Pixel 3 tuaj, dhe ata do të shfaqen menjëherë. ”

Sidoqoftë, Google njofton se kjo hapësirë e pakufizuar falas për foto me rezolucion të plotë, është e vlefshme vetëm deri më 31 janar 2022. Kjo vlen pavarësisht nga data e blerjes së telefonit tuaj, kështu që nëse dëshironi të përfitoni nga oferta, duhet ta bleni atë menjëherë.

Pixel 2 kishte një datë të skadimit të ngjashëm për ofertën, edhe pse data e skadimit e tyre ishte e vendosur për vitin 2020, ndërkohë që Pixel origjinal duhet të jetë pa pagesë për tërë jetën.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 10, 2018 22:43
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.