Pronari i “IGM Trade” do të padisë Snezhana Lupevska

Pronari i “IGM Trade” do të padisë Snezhana Lupevska

Pronari i “IGM Trade”, Ilija Geçev, në Telma në fund të emisionit sonte, i tha Snezhana Lupevskës se do të padisë për çështjet e cekura në “Kod” për punëtorët e dëmtuar në kompaninë e tij, si dhe në intervistën e sonte, përcjell FLAKA.

“Kjo gazetari hulumtuese nuk është një gazetari investigative. Unë do të ngre padi kundër jush. Ju keni thyer reputacionin tim mbi mua dhe kompaninë time. Unë do të punësoj avokatë të mirë dhe unë do t’ju padit”, tha Geçev.

Ai tha se ndjehet i fyer me pyetjet që i ka bërë Lupevska sonte.

“Si mund t’i bëni këto pyetje një kompaninë më të suksesshme siç është “IGM Trade”? Çfarë është kjo gazetari hulumtuese? Ju po thoni vetëm një të vërtetë. E vërteta ka dy të vërteta. Çfarë është kjo, ju doni të bëni një spektakël të kësaj. A e dini se sa “IGM” është me vlerë për ekonominë maqedonase?, tha Geçev.

Pronari i fabrikës IGM Trade, Ilija Geçev, në intervistën me Snezhana Lupevska, akuzoi se nuk ishte i informuar “me kohë” se do të bëhej një emision për kompaninë e tij. Ai tha se nuk mund të akuzohej për censurë, sepse ai vetë është paraqitur në Telma dhe tha se do të padisë nëse emisioni “Kod” do të transmetohej.

“Gjëja më e vështirë është kur një punëtor vdes. Ne jemi populli dhe më e vështirë kur ndodh që në metalurgjinë e rëndë janë shumë të zakonshme. Ju falënderoj për mundësinë për të thënë anën tonë. Gazetari u shfaq tek unë në orën 16:30 të enjten kur kisha shumë mysafirë të rëndësishëm nga jashtë. Po regjistroni e ne nuk dimë asgjë, ne nuk ishim të informuar. Të paktën një ditë para se të regjistroni në Kavadar, thoni se do të regjistroni, te familjet … Unë jam këtu për të treguar të vërtetën tonë”, fajësoi Geçev.

Në këtë, Lupevska u përgjigj se gazetari i ishte shfaqur atij të mërkurën kur Geçev i tha atij se urdhri ishte urdhëruar dhe se ai do të padisë televizionin nëse ai e transmetonte atë. Lupevska shtoi se ai kishte katër ditë për të bërë deklaratë pasi ishte parë ditën e parë me gazetarin. FLAKA

 

 

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 13, 2018 22:19

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE