Protestat e “Komitëve”, shqiptarëve u shahet nëna

Protestat e “Komitëve”, shqiptarëve u shahet nëna

Para Kuvendit të Maqedonisë, grupi i tifozëve “Komitët”, po protestojnë kundër ndryshimit të emrit të Maqedonisë dhe marrëveshjes së arritur me Greqinë.

Pothuajse si çdoherë edhe kësaj radhe nuk kanë munguar edhe sharjet në drejtim të shqiptarëve, raporton SHENJA.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 13, 2018 22:58
Loading...

PUBLICITET