Pse është e rëndësishme hyrja në Nato?

Pse është e rëndësishme hyrja në Nato?

Bashkimi bene fuqinë thone ne popull,shume pune dhe veprimtari e kane vertetuar kete fjale. Nje hap i till i nevojitet dhe grupeve te medha qe perbejne njesi territoriale sic jane shtetet. Por grupacion edhe me i fuqishem eshte dhe bashkimi i disa shteteve ne nje formul te perbashket dhe ne qellime te perbashketa sa i perket politikave te brendshme dhe te jashtme te ketyre shteteve e ketille eshte dhe hyrja ne Nato e cila perbene nje hap te rendesishem drejt bashkepunimit me shtetet me te forta te rajonit,pse eshte e rendesishme hyrja ne Nato?
1.Krijon stabilitet ne vend dhe ofron klime te sigurise nderetnike..
2.Krijohen elemente sigurie per nje shtet te balansuar dhe me mundesi zhvillimi ekonomik…
3.Shtrohet krahu i punes ne disa resurse si ne forca mbrojtese,forca te sigurise,bashkepunime ndershteterore. Keta jane vetem disa faktor qe shtetit tone i japin nje kahje te drejt te leviz ne drejtim te rruges qe duhet te ndiqet..

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 10, 2018 17:14
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...