Pushon veprimtaria e Komisionit për verifikimin e fakteve

Pushon veprimtaria e Komisionit për verifikimin e fakteve

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot e konstatoi prezantimin e mandatit të Komisionit për verifikimin e fakteve, gjegjësisht të a.q. Komisioni për lustrim 

Kryetari i Kuvendit të RM-së Talat Xhaferi sqaroi se Komisioni për verifikimin e fakteve në bazë të nenit 5 paragrafi 3 nga ligji për përcaktimin e kushtit për kufizimin e kryerjes së funksionit publik, qasjen deri te dokumentet dhe shpalljen e bashkëpunimit me organet e sigurisë së shtetit, deri te Parlamenti ka dorëzuar informacion për punën e tij për periudhën nga 15 janari i vitit 2009 deri më 31 gusht të vitit 2017 dhe se ky informacion deri te deputetët është dorëzuar më 29 gusht.

Në bazë të këtij informacioni, sqaroi Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në seancën e parë të ardhshme pa debat konstaton se mandati i Komisionit për verifikimin e fakteve ndërpritet.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2017 13:13

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
16°
12°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE