Qeveria zgjodhi drejtorët e bordit të “Telekomit Maqedonas”, mes tyre edhe Zamir Mehmeti i Revolicionit Laraman

Qeveria zgjodhi drejtorët e bordit të “Telekomit Maqedonas”, mes tyre edhe Zamir Mehmeti i Revolicionit Laraman

Qeveria ka zgjedhur drejtorët e bordit të “Telekomit të Maqedonisë”, mes të cilëve edhe Zamir Mehmeti aktivisti i “Revolucionit të Larmë” dhe njëherit i njohur edhe si vëllai i ish-deputetes Ermira Mehmeti.

Mes të propozuarve janë: Goran Trajanovski, që duhet të zgjidhet edhe drejtor kryesor operativ, më pas Sasho Velevski, Zamir Mehmeti për anëtar i pavarur, jo ekzekutiv. Në të njejtën detyrë edhe Divna Eftimovska, ndërsa duhet të rizgjidhen Aneta Simeska dhe Nazim Bushi.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 14, 2017 08:42

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
16°
12°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE