Qindra buaj të mbytur në një lum në Afrikë

Qindra buaj të mbytur në një lum në Afrikë

Qindra buaj janë mbytur në një lumë në kufirin midis Botsvanës dhe Namibisë.

Hetimet e hershme sugjerojnë se tufat ishin ndjekur nga luanët dhe, si pasojë, vrapuan në lumë, thonë autoritetet e Botsvanës.

Një banor i këtij rajoni i tha BBC-së se ajo dukej sikur buajt u mbërthzen, sepse banka në anën tjetër të lumit ishte shumë e lartë dhe se ata panik dhe vulosur.

Ai tha se kurrë nuk kishte parë një grup kaq të madh buajsh të mbyten më parë.

Njerëzit që jetonin në këtë zonë mblodhën buajt e ngordhur dhe i morën në shtëpi për të ngrënë.

Simone Micheletti, që zotëron një shtëpizë në anën Namibiane të lumit, tha se kopetë ishin jashtëzakonisht të mëdha.

Ai mundësoi fotografi që u realizuan në vendin e ngjarjes.

  

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 8, 2018 22:42

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.