Qyteti i Shkupit, 7.600.000 denarë për blerjen e kompjuterëve

Qyteti i Shkupit, 7.600.000 denarë për blerjen e kompjuterëve

Qyteti i Shkupit ka shpallur thirrje publike për furnizim me kompjuter dhe pajisje kompjuterike kompjuter personal dhe laptop). Llogaritja e vlerës së marrëveshjes pa TVSH është  7.600.000 denarë (rreth 123.000 euro), ndërsa kriter kryesor për ndarjen e tenderit është çmimi më i lirë, informon Koha.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 15, 2018 15:35
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...