Radio Shkupi shënon 74 vjetorin e programit në gjuhën shqipe

Radio Shkupi shënon 74 vjetorin e programit në gjuhën shqipe

Sot Radio Shkupi shënon përvjetorin e 74 të ekzistimit të programit në gjuhën shqipe. 74 vite Radio Shkupi ka përmbushur misionin e vet, duke qenë pranë dëgjuesve, duke i informuar më ngjarjet aktuale, duke i argëtuar me muzikën që nuk e ka asnjë radio tjetër shqiptare.

Ky përvjetor gjen këtë radio me lajme të mira për dëgjuesit e vet, ku ëndrra e kahmotshme do të bëhet realitet, që së shpejti do të fillojë transmetimi i programit 24 orë në gjuhën shqipe, me shumë risi dhe ndryshime në program.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 28, 2019 14:33

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.