Rasti ” Alfa”, dëshmitarët flasin hapur | VIDEO

Rasti ” Alfa”, dëshmitarët flasin hapur | VIDEO

Gjykata nuk i quajti të mjaftueshme dëshmitë e dëshmitarëve të cilët garantonin se në ato çaste kanë qenë me Agimin dhe Rexhailin… Ndërkohë, gjykata pranoi deklaratat kundërthënse dhe me plot gabime të dëshmitarëve të fshehtë të prokurorisë!

Pas publikimit të këtij cikli të emisioneve, institucioneve ju minimizohet hapësira për të mos rishqyrtuar këtë lënde! Nevojitet presion edhe më i madh i opinionit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 14, 2018 21:09

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
23°
16°
Thu
19°
Fri
20°
Sat
21°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE