Rasti Sela, kërkohet 30 milionë denarë dëmshpërblim për tentimin për vrasje

Rasti Sela, kërkohet 30 milionë denarë dëmshpërblim për tentimin për vrasje

Në Gjykatën Penale sot ka vazhduar gjykimi i të akuzuarve për tentimin për vrasje të deputetit Zijadin Sela, që ndodhi më 27 prill të vitit të kaluar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Avokati i Ziadin Selës, raporton SHENJA, ka kërkuar dëmshpërblim prej 30 milionë denarë (487,804 euro) për mjekimin, torturat, lëndimet trupore dhe torturat psiqike.

Në formë të dëshmitarit edhe Ziadin Sela do të jep deklaratë.

Në këtë rast akuzohet Kire dhe Cane Gjorgjievski, Oliver Oshavkovski, Sasha Cenkov, Nikollçe Dimitrevski, Aleksandar Janevski – Toshta, Andrej Micov, Nikolla Vojminovski, Kosta Delov dhe Stojan Pavllovski – Kobra.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 8, 2018 11:10
In Memorial

ARKIVI I LAJMEVE