Reçel pa sheqer dhe pa zierje

Reçel pa sheqer dhe pa zierje

Në internet ekziston një grumbull këshillash të dobishme. Mirëpo vetëm një do t’ju ngazëllejë, sepse është sezoni i pemëve të ndryshme nga të cilat mund të përgatisni reçele dhe marmelata pemësh.

Nevojiten:

– 1 filxhan pemë të freskëta, zakonisht boronica, mjedra, manaferra, dredhëza mali, madje edhe pjeshka, kumbulla apo kajsi

– rreth 4 lugë fara chia. Sa më shumë që të shtoni, reçeli do të jetë më i dendur. Filloni me katër, dhe kur të përfundoni vendosni në frigorifer rreth gjysmë ore. Nëse do të dëshironi reçel më të hollë, shtoni edhe më shumë pemë, nëse dëshironi të dendur shtoni fara chia.

– 1 lugë shurup panje të bardhë,

– 2 lugë të vogla lëng limoni, pak kripë.

Përgatitja:

Përzieni të gjithë përbërësit, vendosni në frigorifer së paku gjysmë ore apo derisa të bëhen të fortë dhe reçeli juaj do të jetë i gatshëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 22:24
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...