Receta për përgatitjen e omletës me kërpudha dhe spinaq

Receta për përgatitjen e omletës me kërpudha dhe spinaq

Omleta me kërpudha dhe spinaq, ushqimi që iu nevojitet në mëngjes.

Spinaqi dhe kërpudha njihen për vetitë e larta shëndetësore, sidomos me këtë të fundit që posedon vlera të larta në vitaminën K.

Sido që të jetë, të ndjekim recetën dhe mënyrën e përgatitjes:

Përbërësit :

– 250 g kërpudha,

– Kripë,

– Piper,

– 280 g spinaq të ngrirë,

– 220 ml qumësht,

– 4 vezë,

– 25 g parmezan të grirë në rende,

– 1 thelb hudhre,

– Pak vaj ulliri apo luledielli,

– 60 g djathë feta,

– 60 g mocarelë të grirë në rende apo kaçkavall, sipas dëshirës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 11, 2019 22:47
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.