Redaksia


R E D A K S I A : 

Abedin BILALLI – Kryeredaktor 

Salije SADIKU – Redaktore 

Albin GORA  – Gazetar

Driton ZENKU – Gazetar

Nevrij Ademi – Gazetar 

 Bashkëpunëtor:

Blerta HAXHIAJ – Shqipëri

Ismet Sylejmani – Kosovë 

Gjylfije HALILI – Bashkëpunëtor i jashtëm 

Arsim DISHA – Bashkëpunëtor i jashtëm 

Mbikqyrje:

Sihana EMINI

Mirëmbajtja teknike:

Muharrem SHAQIRI

(Ex: Agon FEJZI) 

Kontabilitet:

Refet BAJRAMI

Përfaqësues juridik:

Avokat – Benjamin SELIMI

Përfaqësues noterial:

Noter – Ylber Jusufi

KUSH JEMI NE ?

Agjencia e Lajmeve FLAKA filloi misionin e informimit të opinionit shqiptar në Maqedoni dhe më gjerë më 23 Mars të vitit 2016.

MARKETING

NA NDIQNI NE FACEBOOK

MOTI SOT
26°