“Rockstar”, kënga më e re nga 9TY1 dhe Doksi

“Rockstar”, kënga më e re nga 9TY1 dhe Doksi

Nikë Gjergjaj, nofka e të cilit është 9TY1 ka publikuar projektin e ri.

Ai kësaj radhe vjen në bashkëpunim me artistin, Doksi, kënga e të cilëve titullohet “Rockstar”.

9TY1 jeton dhe vepron në Zvicër, i cili po ashtu është pjesë e labelit “Running Rebels”, të GRMV. Pritet që projekti të ketë suksesin e dëshiruar nga publiku ku tashmë gjendet në kanalin, Youtube.

https://youtu.be/d1I_EcfCXX4

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 9, 2018 11:29
Loading...