Rrahje në mes vajzave në një shkollë në Maqedoni, video që po bën xhiron në internet | VIDEO

Rrahje në mes vajzave në një shkollë në Maqedoni, video që po bën xhiron në internet | VIDEO

Një video është bërë hit në internet teksa shihen dy nxënëse të shkollës fillore “Goce Dellçev” të qytetit të Negotinës duke rrahur një nxënëse tjetër në oborrin e shkollës në prani të nxënësve tjerë.

Drejtori i kësaj shkolle ka thënë për MIA se ai e ka parë videon që qarkullon në rrjetet sociale dhe janë masa pedagogjike për pjesëmarrëset në konflikt, të cilat edhe më herët janë të evidentuara si nxënëse problematike.

 

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 13, 2018 20:03
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE