Saiti: Anketa nga IRI, konfirmon bindeshem vleresimin dhe bindjet e qytetareve për shumë çka!

Saiti: Anketa nga IRI, konfirmon bindeshem vleresimin dhe bindjet e qytetareve për shumë çka!

Te dashur miq dhe ju te tjer, anketa e djeshme e publikuar nga IRI (nje institut me kredibiltet te pamohueshem…

Posted by Pajtim Saiti on Wednesday, August 29, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 30, 2018 07:17
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...