Saiti: Shumica dermuese e qytetarëve janë pergjigjur pozitivisht për inkuadrim në NATO DHE BE

Saiti: Shumica dermuese e qytetarëve janë pergjigjur pozitivisht për inkuadrim në NATO DHE BE

Te dashur miq dhe ju te tjer, ne cdo anket te realizuar ne maqedoni ne pyetjen a perkrahni anetaresimin e vendit ne NATO…

Posted by Pajtim Saiti on Sunday, August 5, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 19, 2018 13:39

REKLAMA

Maqedoni
3°
4°
Tue
6°
Wed
5°
Thu

ARKIVI I LAJMEVE